aplicacions
per a dispositius mòbils

mobilitat

Des de Lluert obrim una nova branca empresarial enfocada a la mobilitat.

lluert.mobi.mobi

On ens centrem sobretot en les aplicacions per a mòbils i tablets.

Volem aprofitar els recursos que ens ofereixen el dispositius mòbils per donar un valor afegit a l'empresa amb aplicacions que ajudin tant en el dia a dia com en la promoció i comercialització dels productes.

Desenvolupem tant aplicacions natives en el mòbil com aplicacions basades en web (webApp).

Aplicacions natives en el mòbil:
Són aquelles aplicacions que ens descarreguem mitjançant el Market (ex. Google Play o Apple Store) i s'instal·len en el propi dispositiu. Aquestes aplicacions són molt útils quan requereixen de les característiques específiques dels mòbils o tabletes, com ara interacció amb la càmara de fotos o vídeo, utilització del gps per la localització o coordenades, sistemes d'alerta del propi dispositiu, o simplement que un cop descarregades no requereixen de connexió a internet per executar-se.

Aplicacions basades en web "WebApp":
Visualment poden ser igual que les natives, en la majoria dels casos és possible que l'usuari pràcticament no trobi diferències.
No es descarreguen des del Market, només cal crea un accés directe al mòbil.
Podríem dir que són pàgines web pensades per ser utilitzades amb dispositius mòbils. S'han estudiat i dissenyat per ser utilitzades amb les pantalles d'aquests dispositius, pensant amb la mida de la pantalla, les funcions tàctils. etc.
Aquests tipus d'aplicacions són molt útils quan volem transmetre una web al mòbil, com ara venta de productes, serveis, promocions, etc.

Dependrà de la finalitat que necessitem i dels recursos que requereixin per decantar-nos cap a una o una altre.


  DEMANA PRESSUPOST
 
    Lluert Serveis Telemàtics - c/ Marquès de Campo Sagrado 8, Local 2 - 08015 Barcelona - Tel. 93 533 16 51 - info@lluert.net - Avís Legal - Certificats           linkedin facebook