aplicacions de
marketing online

NOTÍCIES - NEWSLETTERS

Per informar als seus clients de notícies o novetats creem aplicacions de difusió com ara els newsletters. Són Sistemes de Gestió de Continguts (CMS) que permeten avisar de nous productes o serveis que s'ofereixen, o bé per anunciar ofertes i promocions de forma puntual.

Creem sistemes de gestió basats en format web, on mitjançant un intuïtiu panell de control permet afegir, modificar i eliminar notícies, novetats, etc. i queden automàticament actualitzats en el seu web.

Els podem vincular amb calendaris per informar d'esdeveniments, actes, etc. i tenir un històric per poder consultar tant les novetats actuals com esdeveniments anteriors.

Per millorar la difusió d'aquestes novetats, recomanem enllaçar-les amb llistes de correu o mailings, que permetrà enviar per correu electrònic aquelles notícies destacades i arribar millor als possibles clients.

Actualment està molt estès publicar els continguts que s'actualitzen freqüentment mitjançant canals de difusió basats en estàndards web, com ara els RSS (acrònim de Really Simple Syndications) on mitjançant programes o lectors permet difondre aquestes noticies per altres canals addicionals. Ja no es necessari que l'usuari es connecti al seu web per estar informat de les seves notícies, s'assabentarà mitjançant el seu lector habitual de RSS, ja sigui mitjançant correu electrònic, aplicacions incrustades en el navegador, en l'escriptori, altres pàgines web, etc.

 

 

CASOS D'ÈXIT

ESERA Conference 2005, Barcelona, Spain

ESERA Conference 2005, Barcelona, Spain
ESERA Conference 2005, Barcelona, Spain
Client: European Science Education Research Association (ESERA)

Tipus:
Disseny i desenvolupament web
Aplicacions de Marketing online

Descripció:
Creació de la web del congrés.
Inscripcions i reserves online.
Pasarel·la de pagament online.
Aplicacions internes de gestió de contingut.

Veure Fitxa veure fitxa

Casal La Salle

Casal La Salle

Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics de Catalunya (COETTC)

8a Diada de les Telecomunicacions a Catalunya
» Veure altres casos d'èxit
 
    Lluert Serveis Telemàtics - c/ Marquès de Campo Sagrado 8, Local 2 - 08015 Barcelona - Tel. 93 533 16 51 - info@lluert.net - Avís Legal - Certificats           linkedin facebook