Aplicacions
per a l'empresa

GESTIÓ DOCUMENTAL I BASES DE DADES – BBDD

Una base de dades o també anomenat banc de dades, és un conjunt de dades relacionades amb un mateix context que s’emmagatzemen per un posterior tractament.

Per utilitzar i gestionar aquestes dades es creen el que anomenem Sistemes Gestors de Bases de Dades – SGBD, que permeten emmagatzemar totes aquestes dades i crear interfícies dedicades per tal d’accedir-hi de forma àgil i ràpida, amb la possibilitat d’automatitzar dades i processos per tal de fer les tasques més còmodes als usuaris.

La gestió documental no és únicament la compartició de fitxers, mitjançant les tecnologies de la informació TIC permet compartir, distribuir i gestionar tota la documentació relacionada amb l’empresa.

Es creen repositoris documentals, on es centralitzen aquestes dades i es manté tota la informació digitalment, relacionant bases de dades i documents.

Dissenyem i implementem la base de dades que necessita la seva empresa tenint en compte el desenvolupament posterior les diferents aplicacions necessàries per extreure les dades i poder manipular-les segons les seves necessitats.

El gran avantatge dels sistemes de gestió documental és que podem integrar fàcilment amb altres tipus de solucions informàtiques, com ara sistemes de sistemes de planificació empresarial ERP, gestors de contingut, etc. que milloren la gestió de la informació i el coneixement

 

 

 

CASOS D'ÈXIT

Bitac - Banc Identificació Tècniques Analítica Clínica
Bitac - Banc Identificació Tècniques Analítica Clínica
Client: BITAC

Tipus:
Disseny i desenvolupament web
Aplicacions de Marketing online
Intranets, extranets i campus virtuals

Descripció:
Creació d'una intranet per la gestió i traducció de les diferents proves clíniques entre laboratoris.

Veure Fitxa veure fitxa

Orquestra de Cadaques

Orquestra de Cadaqués - Gestió Gires i contactes

IDFO

IDFO - Institut per el desenvolupament de la Formació i l'Ocupació
» Veure altres casos d'èxit
 
    Lluert Serveis Telemàtics - c/ Marquès de Campo Sagrado 8, Local 2 - 08015 Barcelona - Tel. 93 533 16 51 - info@lluert.net - Avís Legal - Certificats           linkedin facebook