Aplicacions
per a l'empresa

COMERÇ ELECTRÒNIC I BOTIGA VIRTUAL – e-commerce TPV

El comerç electrònic, també conegut com a e-commerce, consisteix en la compra i venta de productes o serveis a través d’Internet.

El comerç electrònic li permet tenir un canal més de venta i exposar els productes o serveis en una botiga virtual, una botiga oberta 24 hores, els 7 dies de la setmana i els 365 dies de l’any que podrà generar més ventes i serveis addicionals. Tenint una botiga virtual amplia la quota de mercat del seu negoci, permetent arribar a uns clients potencials arreu del món, i a la vegada reduir costos al no necessitar intermediaris i distribuïdors.

Hi ha diferents mètodes de pagament, però el més utilitzat és l’anomenat TPV Virtual, creem una passarel·la de pagament entre l’entitat bancària amb la que acostumen a treballar i la seva botiga virtual.

Aquest sistema de pagament permet disposar de la seguretat que facilita l’entitat bancària, donant la confiança necessària a l’usuari per realitzar les transaccions de pagament i podent integrar la passarel·la amb la seva botiga virtual.

Per poder realitzar la botiga virtual és necessari tenir en format digital la fitxa de productes o serveis que s’ofereixen, nosaltres creem les aplicació necessàries per permetre la gestió dels continguts de forma constant i actualitzada en el moment en que ho creguin adient i l’enllacem amb el TPV Virtual per poder realitzar la venta en línia.

Podem relacionar la botiga virtual amb sistemes de gestió de relació amb els clients – CRM, poder consultar quins productes interessen més als clients, la quantitat de productes i imports de cadascun d’ells i realitzar ofertes personalitzades segons els perfils del client.

 

 

 

CASOS D'ÈXIT

IDFO - Institut per el desenvolupament de la Formació i l'Ocupació

IDFO - Institut per el desenvolupament de la Formació i l'Ocupació
IDFO - Institut per el desenvolupament de la Formació i l'Ocupació
Client: IDFO

Tipus:
Disseny i desenvolupament web
Aplicacions de Marketing online
Intranets, extranets i campus virtuals

Descripció:
Creació de la web corporativa.
Aplicacions internes de gestió de continguts.

Veure Fitxa veure fitxa

Orquestra de Cadaques

Orquestra de Cadaqués - Gestió Gires i contactes

Hallotex

Hallotex
» Veure altres casos d'èxit
 
    Lluert Serveis Telemàtics - c/ Marquès de Campo Sagrado 8, Local 2 - 08015 Barcelona - Tel. 93 533 16 51 - info@lluert.net - Avís Legal - Certificats           linkedin facebook